Visgerechten

Ingrediënten:

  • 2 rode uiten, fijn gesneden
  • 1 knoflookteen, fijn gesneden
  • 250 g risotto rijst
  • 4 dl droge witte wijn
  • 4,5 dl kippenbouillon
  • 1 blikje tonijn
  • 1 blikje tomatenpuree
  • oregano
  • een kopje zwarte olijven, in ringen
  • peper en zout
  • 1 limoen

tonijnschotel

Voor vier personen, 20 tot 30 min.

Bereidingswijze

1. Bak de helft van de ui en knoflook in olijfolie in een pan met een dikke bodem. Voeg dan de rijst toe en bak deze mee tot hij glazig is.
2. Voeg de witte wijn en de bouillon toe. Plaats de deksel op de pan en laat 25 min. op laag vuur gaar worden.
3. Bak de andere helft van de ui in een koekenpan met olijfolie. Voeg de tomatenpuree en wijn toe. Schep hier de tonijn, oregano en olijven doorheen.
4. Meng de saus door de risotto. Serveer in diepe borden en maak af met de rasp van een limoen.

pastasalade met zalm en zeekraal

Ta­gli­a­tel­le met CITROEN en hollandse garnalen

Maak jouw eigen website met JouwWeb